RSS

Novosti

ULTRA ZOO PROGRAM VJERNOSTI

Objavljeno: 19. rujna 2017.
Na svim prodajnim mjestima članica ULTRA GROSA u tijeku je ULTRA ZOO program vjernosti. Program traje od 1. rujna do 15. studenog i održava se u 1.300 prodajnih mjesta udruženja. ULTRA ZOO program vjernosti čini bogata kolekcija raznobojnih puzzli/magnetića sa 120 različitih likova životinja i pripadajućim slovom abecede. Svaka ULTRA ZOO puzzla ujedno je i magnetić koji prianja na sve metalne površine. Radi se o didaktičkoj slagalici za cijelu obitelj u kojoj djeca kroz igru uče slova i životinje. Zabavite se i družite uz ULTRA ZOO!

Ribolina fešta za 25. rođendan

Objavljeno: 1. rujna 2017.
Brojni Kaštelani, kupci i poslovni partneri odazvali su se pozivu na proslavu 25. rođendana svog 'najboljeg susjeda', Ribole koja je protekla uz obilje dobre spize, pjesme i smijeha.

Proslava 25. rođendana Ribole

Objavljeno: 24. kolovoza 2017.
Ribola ove godina obilježava 25 godina uspješnog poslovanja. Tim povodom organiziramo veliku rođendansku proslavu na Brcu u Kaštel Kambelovcu, 30. kolovoza, od 20h. Za vas nastupaju Jole i Jukebox bend, a kroz program vas vodi Ćubi. Spizu pripremaju vrhunski kuhari uz Mega Cooking Show.
Svečanim presijecanjem vrpce otvoren je u subotu, 1.srpnja, novi supermarket Ribola u Kaštel Lukšiću. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela g. Denis Ivanović, predstavnici Uprave Ribole te brojni posjetitelji.
Ove subote, 1.7., u Kaštel Lukšiću Ribola otvara vrata svog novog supermarketa! Pozivamo vas na svečano otvorenje već od 08:00h ujutro.
Dana 16.6.2017. izvučeni su dobitnici nagradne igre „Ribola i ti savršen par, ponovno dajemo Mercedes na dar“, koja je trajala od 18. travnja do 31. svibnja.
U subotu, 17.6.2017., otvorili smo vrata još jedne Ribola trgovine, ovaj put u Segetu Donjem na adresi Hrvatskih žrtava 55.
U nastavku donosimo imena dobitnika tjednih nagrada nagradne igre 'Ribola i ti savršen par, ponovno dajemo Mercedes na dar'.

Objava dobitnika nagradne igre

Objavljeno: 19. siječnja 2017.
Izvučeni dobitnici nagradne igre "ULTRA ISPUNJAVA NOVOGODIŠNJI SAN, ODVEZI SE AUDIJEM U NOVI DAN!"
Donacija Ribole i Henkela dječjem odjelu infektologije