Javno izvlačenje nagradne igre "Ribola i ti savršen par, dajemo Mercedes na dar"

27. lipnja 2016.

Nagradna igra "Ribola i ti savršen par, dajemo Mercedes na dar", koja je trajala u vremenskoj periodu od 16. svibnja do 20. lipnja ove godine, službeno je završena.

Nagradnom izvlačenju u ponedjeljak 27.06. u 11:00 h prisustvovala je tročlana komisija, javni bilježnik, novinari te kupci koji su došli prisustvovali izvlačenju.

Glavnu nagradu, Mercedes A klase dobila je gospođa Nada Sesartić iz Solina. Dobitnike nagrade su izvlačili Ribolini kupci, djelatnici ribole, novinari. Automobil je bio dupkom pun nagradnih kupona.

Gospođa Nada svaki dan kupuje u Ribolinoj prodavonici, njezin je vjerni kupac. Iako je ubacila preko desetak kupona, nije mogla vjerovati da smo upravo jedan od njenih kupona izvukli kao najvažniji kupon koji joj je donio glavnu nagradu, Mercedes A klase.

Bilo je dobitnika iz raznih krajeva Hrvatske, od Trilja, Sinja, Kaštela, Splita pa čak nekih iz Bjelovara i Našica. Preostali popis dobitnika će se objaviti na našim službenim stranicama nakon završetka službenog zapisnika.

Čestitamo svim našim dobitnicima i pozdravljamo Vas uz riječi naše glavne dobitnice: "Triba virovat i triba se nadat!"

 Sve novosti