NAGRADNA IGRA - finalno izvlačenje

11. srpnja 2019.

 

Dana 26. lipnja 2019. godine, pod budnim okom tročlane komisije,  održano je završno izvlačenje velike Riboline nagradne igre „U Riboli bezbrižno kupuj i u Mini Cooperu otputuj!“.

 

Nagradna igra trajala je od 15. svibnja do 15. lipnja, a u istoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kn, uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama. Tjedna izvlačenja održavala su se svaki ponedjeljak, a tjedne nagrade su bile: 4 x LED TV LG 32LK510B.

 

Prvu nagradu, automobil Mini Cooper R Edition – XR31, osvojio je gospodin Robert Travčić iz Šibenika.

„Jedan od najsretnijih dana u mom životu. Nisam vjerovao kad su me obavijestili da sam upravo ja osvojio potpuno opremljenog Mini Coopera, mislio sam da je šala. Iskoristio bi priliku da zahvalim Riboli, i dalje ću biti njen vjeran kupac“ Izjavio je gospodin Robert.

 

 

Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada. Za više informacija posjetite www.ribola.hr .

 

 

„Ribola je Vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas Ribola zapošljava preko 650 djelatnika te ima ukupno 78 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima. Hvala svim partnerima i čestitamo svim dobitnicima!“ – poručili su iz Ribole.

  

 

Ribola d.o.o.

Vaš najbolji susjed!

 


Sve novosti