RSS

Novosti

Radno vrijeme za uskršnje blagdane

Objavljeno: 30. ožujka 2018.
Pogledajte naše radno vrijeme za Uskršnje blagdane...

Radno vrijeme za blagdane

Objavljeno: 21. prosinca 2017.
Pogledajte radno vrijeme svih Ribola prodavaonica za vrijeme blagdana.
Ove subote, 16.12., u organizaciji Ribole, održana je predstava "Čarobni recept Djeda Božićnjaka" za mališane u Brelima, uz druženje s Djedom Božićnjakom i podjelu poklona.
Završen je projekt sanacije sanitarnog čvora Odjela za dječju infektologiju KBC-a Split proizašao iz suradnje tvrtki „Ribola“ i „Henkel deterdženti“. Ovaj projekt nastavak je zajedničkog projekta iz 2016. godine kada su opremljene sobe za boravak djece na Odjelu dječje infektologije.
Božićna nagradna igra "OSVOJI 100.000 KUNA I 100 KUĆANSKIH APARATA!" trajat će u periodu od 20.11. do 31.12.2017.godine. Obavi kupnju od najmanje 50,00 kuna i osvoji vrijedne nagrade.
Svečanim presijecanjem vrpce otvoren je u subotu, 11.studenoga, novi supermarket Ribola u Kaštel Starom. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela g. Denis Ivanović, predstavnici Uprave Ribole te brojni posjetitelji.
Ove subote, 11.11., u Kaštel Starome Ribola otvara vrata svog novog supermarketa! Pozivamo vas na svečano otvorenje već od 08:00h ujutro.

ULTRA ZOO PROGRAM VJERNOSTI

Objavljeno: 19. rujna 2017.
Na svim prodajnim mjestima članica ULTRA GROSA u tijeku je ULTRA ZOO program vjernosti. Program traje od 1. rujna do 15. studenog i održava se u 1.300 prodajnih mjesta udruženja. ULTRA ZOO program vjernosti čini bogata kolekcija raznobojnih puzzli/magnetića sa 120 različitih likova životinja i pripadajućim slovom abecede. Svaka ULTRA ZOO puzzla ujedno je i magnetić koji prianja na sve metalne površine. Radi se o didaktičkoj slagalici za cijelu obitelj u kojoj djeca kroz igru uče slova i životinje. Zabavite se i družite uz ULTRA ZOO!

Ribolina fešta za 25. rođendan

Objavljeno: 1. rujna 2017.
Brojni Kaštelani, kupci i poslovni partneri odazvali su se pozivu na proslavu 25. rođendana svog 'najboljeg susjeda', Ribole koja je protekla uz obilje dobre spize, pjesme i smijeha.

Proslava 25. rođendana Ribole

Objavljeno: 24. kolovoza 2017.
Ribola ove godina obilježava 25 godina uspješnog poslovanja. Tim povodom organiziramo veliku rođendansku proslavu na Brcu u Kaštel Kambelovcu, 30. kolovoza, od 20h. Za vas nastupaju Jole i Jukebox bend, a kroz program vas vodi Ćubi. Spizu pripremaju vrhunski kuhari uz Mega Cooking Show.