NOVA RIBOLA U GOMILICI

25. srpnja 2019.

 

 

Svečanim činom rezanja vrpce, u proteklu subotu 20. srpnja 2019., u 8:00 h, gradonačelnik Grada Kaštela,  Denis Ivanović te članica Nadzornog odbora Ribole  Rosana Dragičević,   otvorili su novi poslovno-društveni centar u Kaštel Gomilici, na adresi Dr. Franje Tuđmana 438.

 

Centar se prostire na dvije etaže i 1430 m2, a realizirao se upravo zajedničkim snagama Ribole te Grada Kaštela s idejom da se na jednom centralnom mjestu građanima Kaštel Gomilice pruži mjesto susreta, ugodnog druženja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Tako se u prizemlju nalazi maloprodajni dućan Ribole s površinom od 500 m2, zatim mesarnica, a uskoro ribarnica te poštanski ured, dok se na katu objekta nalaze prostorije koje je Grad Kaštela stavio na raspolaganje udrugama te mjesnom odboru, konferencijska dvorana te caffe bar.

 

Otvorenje je uveličao nastup Kaštelanskih mažoretkinja te Klape Sv. Jeronim iz Kaštela, a svi nazočni su imali priliku uživati u degustacijama proizvoda, prigodnim poklonima za prve kupce ali i nagradnoj lutriji u poslijepodnevnim satima.

 

Ovom prigodom gđa Rosana Dragičević je uručila  donaciju od 10.000,00 kn Udruzi za starije i nemoćne, Sv. Jeronim iz Kaštel Gomilice s kojom Ribola kontinuirano surađuje i pomaže njihovom humanitarnom radu.

 

Ovaj objekt je projektiran i izgrađen u skladu s najnovijim propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša, te u skladu sa svim potrebama njegovih korisnika. Ribola je uz to, u ovom dućanu predstavila nove standarde u uređenju interijera kako bi svojim vjernim kupcima pružila osjećaj ugodne kupnje u svim segmentima. Na policama se nalazi preko 10.000 artikala od kojih je 80% proizvoda hrvatskih dobavljača, te uvijek svježe voće i povrće kao i svježe pečeni kruh te peciva.

 

Uz niz sadržaja na jednom mjestu, izvrsnu ponudu, prostrano parkiralište te laku pristupačnost, sigurni smo da će ovo postati omiljeno mjesto mnogih Kaštelana.

Hvala svima koji su bili dio ove lijepe priče. 

 

Vaš najbolji susjed! 

Ribola 


Sve novosti