Otvoren novi supermarket Ribola u Kaštel Lukšiću

4. srpnja 2017.

Svečanim presijecanjem vrpce otvoren je u subotu, 1.srpnja, novi supermarket Ribola u Kaštel Lukšiću. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela g. Denis Ivanović, predstavnici Uprave Ribole te brojni posjetitelji.

Moderno oblikovan i opremljen objekt projektiran je i izgrađen u skladu s najnovijim standardima i propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

Na ukupnoj površini od 1.200m² raspoređen je prodajni i skladišni prostor, caffe bar i garaža s natkrivenim parking mjestima.

Povodom otvorenja pripremljen je zabavni program, a kupci su uz poklone za prvu kupnju mogli zaigrati i bogatu lutriju.

Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije. Stoga smo ponudu asortimana robe široke potrošnje dodatno proširili vinotekom, raznovrsnijim odjelom delikatesa i zdrave hrane te svježe pečenim i toplim kruhom i pecivima iz vlastite dorade.

Sada naši kupci u Kaštel Lukšiću imaju sve na jednom mjestu, čime želimo potvrditi da Ribola zaista i jest Vaš najbolji susjed.

Novootvoreni supermarket Ribola 14. je naša poslovnica u Kaštelima, a 77. u ukupnom broju poslovnica na području srednje Dalmacije. Danas zapošljavamo više od 600 djelatnika te uz lanac trgovina raspolažemo i vlastitom otkupnom stanicom za voće i povrće domaćih proizvođača.Sve novosti