Otvoren novi supermarket Ribola u Kaštel Starome

13. studenog 2017.

Svečanim presijecanjem vrpce otvorili smo u subotu, 11.studenoga novi supermarket Ribola u Kaštel Starom. Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Kaštela g. Denis Ivanović, predstavnici Uprave Ribole te brojni posjetitelji.

Moderno oblikovan i opremljen objekt projektiran je i izgrađen u skladu s najnovijim standardima i propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Novi supermarket Ribola uređen je prema modernom konceptu gradnje i dizajna, formi koju pratimo u posljednje vrijeme, koja podrazumijeva veći prodajni prostor, više prirodnoga svjetla, te atraktivan izgled.

Na ukupnoj površini od 2.050m² raspoređen je prodajni i skladišni prostor, banka i parking. U samome objektu otvorena je i mesnica. Povodom otvorenja pripremljen je zabavni program, s poklonima za prve kupce.

Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije. Stoga smo ponudu asortimana robe široke potrošnje dodatno proširili vinotekom, raznovrsnijim odjelom delikatesa i zdrave hrane te svježe pečenim i toplim kruhom i pecivima iz vlastite dorade. Sada naši kupci u Kaštel Starom imaju sve na jednom mjestu, čime želimo potvrditi da Ribola zaista i jest Vaš najbolji susjed.

Novootvoreni supermarket 19. je naša poslovnica u Kaštelima, a 78. u ukupnom broju poslovnica na području srednje Dalmacije. Danas zapošljavamo više od 600 djelatnika te uz lanac trgovina raspolažemo i vlastitom otkupnom stanicom za voće i povrće domaćih proizvođača.Sve novosti