Ribola i Henkel u zajedničkoj suradnji za dječji odjel infektologije KBC-a Split

23. prosinca 2016.

U četvrtak, 22. prosinca , tvrtke “Ribola” i “Henkel Croatia” su svojim sredstvima pomogle KBC-ovoj Klinici za infektologiju i uredile dječju jedinicu na Križinama.

Obojena je kompletna dječja jedinica, nabavljen namještaj i sjedalice za djecu, te su postavljene četiri vrhunske relax sjedalice.

Prof.dr.Ivo Ivić i dr. Mirela Pavičić-Ivelja su prepoznali potrebe uređenja ovih prostorija i zajedno s tvrtkama Ribola i Henkel pokrenuli ovu hvalevrijednu akciju.

Na predstavljanju prostorija prve faze radova na Klinici za infektivne bolesti bili su Darija Vareško iz marketinga trgovačkog lanca “Ribola”, Damir Dominiković iz tvrtke “Henkel Croatia”, dok su u ime KBC-a bili nazočni prof. dr. Boris Lukšić, prof. dr. Ivo Ivić, pročelnik Odjela za dječje bolesti, te dr. Mirela Pavičić-Ivelja, liječnica na Klinici za infektivne bolesti.

Uređenja ovih prostorija je samo početak nove donacije koja će se nastaviti i početkom sljedeće godine. Donacija će se nastaviti uređenjem cijelog sanitarog čvora.Sve novosti