RIBOLA I HENKEL ZA KBC SPLIT

13. prosinca 2019.

 

U ovo božićno vrijeme, već tradicionalno četvrtu godinu zaredom, tvrtke Ribola i Henkel Croatia LHC izdvajaju sredstva za KBC Split. Zavodu za fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom KBC-a Split  osigurana je nabavka ultrazvučnog uređaja United Imaging Systems iu Star160.

Prijeko potreban ultrazvučni uređaj koristit će se za dijagnostičku obradu pacijenata s problemima lokomotornog sustava. S obzirom da do sada u Zavodu za fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom nisu imali na raspolaganju sličan uređaj, zahvaljujući ovoj donaciji u vrijednosti 100.000,00 kn, fizijatri KBC-a Split će biti u mogućnosti pružiti bržu dijagnostičku obradu i unaprijediti liječenje svojih bolesnika.

Donaciju su primili, u ime KBC-a Split dr.sc. Ante Marović dr.med. pomoćnik ravnatelja za kvalitetu, u ime Zavoda doc.dr.sc. Dinko Pivalica pročelnik Zavoda za fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom, glavna sestra Zavoda Ines Puljiz bacc.med.tech., dr.med. Sandra Kuzmičić, dr. med. Ela Škorić, dr. med. Vesna Biladnžić liječnice na Zavodu za fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom.  

 

 Ovom prilikom, doc. Dr. sc. Dinko Pivalica je izjavio: „Zahvaljujemo tvrtkama Ribola i Henkel koje su četvrtu godinu zaredom, u ovo božićno vrijeme prepoznale naše potrebe i ovom hvale vrijednom donacijom ultrazvučnog uređaja omogućile značajno unapređenje zdravstvene skrbi u Zavodu za fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom. Vjerujem da ova naša suradnja pruža osjećaj zadovoljstva kako nama, tako Riboli i Henkelu Croatia LHC te pacijentima.“

 

Predstavnici Ribole i Henkela Croatia LHC ističu kako im je cilj nastaviti s kontinuiranim ulaganjem u poboljšanje zdravstvene skrbi na području Splitsko-dalmatinske županije. Na taj način trajno žele sudjelovati u poboljšanju kvalitete života lokalnog stanovništva i to na području zdravlja za koje se često naglašava da je najvažnije. Nadodaju da je osobita radost razveseliti i vrijedno medicinsko osoblje KBC-a Split koje je centar zdravstvene skrbi ove regije te da će se ovaj oblik suradnje sigurno nastaviti i u godinama koje slijede.

 

Vaš najbolji susjed! 

Ribola 


Sve novosti