Ribola otvara novi supermarket u Kaštel Lukšiću!

30. lipnja 2017.

Ove subote, 1.7., u Kaštel Lukšiću Ribola otvara vrata svog novog supermarketa! Pozivamo vas na svečano otvorenje već od 08:00h ujutro.

Uz redovnu ponudu prehrambenih artikala i kućanskih potrepština, u sklopu supermarketa Ribola Kaštel Lukšić otvara se mesnica i caffe bar. Objekt raspolaže prostranim parkingom i garažnim mjestima što trgovinu čini lako dostupnom, a kupovinu još ugodnijom.

 
Povodom otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda asortimana, pokloni za prve kupce, promocije i degustacije proizvoda te zabavni program uz glabu, iće i piće! Za sve posjetitelje organizirana je i lutrija iznenađenja na način da se uz svaki realizirani račun na blagajni dobiva i lutrijski kupon. Izvlačenje dobitnika zakazano je isti dan u 18h, a dodatni uvjet za ostvarenje dobitka je prisustvo sudionika na izvlačenju.

Pridružite nam se ove subote na otvorenju, obavite spizu i svoju prvu jutarnju kavicu popijte s nama u ugodnom okruženju caffe bara Allegro i novog supermarketa Ribola, Kaštel Lukšić.

 

Vidimo se od 08:00h!Sve novosti