Voditelj računovodstva (m/ž) • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Voditelj računovodstva (m/ž)

Voditelj računovodstva (m/ž)

Mjesto rada: Kaštel Lukšić

Rok prijave: 27.11.2022.

Nudimo Vam:

Ribola je veliko poduzeće koje iz godine u godinu ostvaruje rast, zbog čega će novi djelatnik biti aktivni sudionik inspirativnih razvojnih aktivnosti. Primanja i ostala materijalna prava su u skladu s pravilnicima društva. Radno okruženje je ugodno i poticajno za vlastiti napredak u zajedničkom interesu društva i djelatnika.redovna primanja uz naknadu za prijevoz i prehranu

Od Vas očekujemo:

Kao idealnog kandidata na ovom mjestu vidimo osobu koja svoje iskustvo i stručnost na polju računovodstva može potkrijepiti minimalno petogodišnjim iskustvom na računovodstveno-financijskim poslovima te VSS diplomom ekonomskog usmjerenja.

Očekujemo samostalnost u pripremi godišnjih financijskih izvješća, izvrsno poznavanje poreznih i računovodstvenih propisa te napredno poznavanje rada na računalu (posebno Excela).

Također očekujemo da je kandidat vrlo analitičan, organiziran, precizan i sistematičan; odgovornog ali i proaktivnog pristupa poslu; motiviran i predan radnim zadacima odnosno ciljevima, te liderskih vještina komunikacije i koordinacije. Iskustvo u vođenju tima ljudi je prednost kao i iskustvo u maloprodajnoj djelatnosti.

Vaši zadaci:

Ribola kao jedna od najvećih tvrtki u Dalmaciji, želi dodatno osnažiti svoj odjel financija i računovodstva zbog čega smo u potrazi za iskusnim djelatnikom koji svojim iskustvom, znanjem, zajedničkim poslovnim vrijednostima te predanošću želi doprinijeti sveukupnom razvoju našeg društva.

U svom radu, novi djelatnik će nakon početne edukacije te razumnog vremenskog razdoblja upoznavanja s procesima, organizacijom i programskim rješenjima, biti odgovoran za sljedeće:

  • Koordinaciju, kontrolu i osiguranje pravodobnih i ispravnih knjiženja u računovodstvu i likvidaturi
  • Praćenje i osiguranje implementacije zakonskih propisa u računovodstveno-financijskim poslovima
  • Mjesečne i godišnje obračune te knjiženja: plaće, PDV, amortizacija, inventure, usklade stanja na različitim kontima obveza i potraživanja, otpise, vrijednosna usklađenja
  • Završnu kontrolu gotovinskih transakcija
  • Knjiženja jednokratnih poslovnih događaja i osiguranje valjane dokumentacije
  • Računovodstvenu podršku kod strateških projekata
  • Pripremu i prezentaciju godišnjih financijskih izvješća (standardne i nestandardne dokumentacije, u skladu s MSFI)
  • Ažuriranost računovodstvenih politika poduzeća u skladu s propisima i potrebama društva
  • Implementaciju novih tehnoloških i programskih rješenja u računovodstvenim poslovima
  • Izradu izvješća prema potrebi za Upravu društva

ZAINTERESIRANI?

Molimo vas da prijavu za posao sa životopisom pošaljete na posao@ribola.hr, najkasnije do 27.11.2022.