Facebook nagradni natječaj "Lijepa koža svaki dan uz Zorinu mast" - pravilnik • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Facebook nagradni natječaj “Lijepa koža svaki dan uz Zorinu mast” – pravilnik

Facebook nagradni natječaj “Lijepa koža svaki dan uz Zorinu mast” – pravilnik

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Lijepa koža svaki dan uz Zorinu mast!“

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Ribola d.o.o., OIB 61395607720, Bardejovska 25, 21215 K Lukšić, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje 19.8.,20.8. i 21.8. 2022. na Facebook društvenoj mreži.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Poklon paket Zorina mast proizvoda za njegu kože. Dijele se četiri poklon paketa (proizvodi na vizualu nagradnog natječaja).

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Prijavljeni sadržaj mora biti vlasništvo osobe koja sudjeluje na natječaju i ta osoba jamči da ima sva prava na sadržaj. Nije dopušteno prijavljivati sadržaj objavljen na internetu, u knjigama, tiskovinama ili drugim medijima kojeg je autor treća strana.

Članak 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici trebaju u komentaru napisati koji im je proizvo Zorine masti najdraži i označiti prijatelja kojem bi dobro došao poklon paket iz nagradnog natječaja.

Također trebaju Ribola Facebook stranicu označiti sa „sviđa mi se“, te trebaju objavu podijeliti na svom profilu (javno).

Članak 6: ODABIR DOBITNIKA

Dobitnici (3 dobitnika) će biti odabrani slučajnim odabirom putem „Random.org“ aplikacije https://www.random.org/lists/ .

Članak 7: KAKO PREUZETI NAGRADU

Ribola će dobitnike objaviti na svojoj Facebook stranici te će zatražiti podatke dobitnika (ime i prezime, adresa, broj mobitela) kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrada.

ČLANAK 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.

Sudionici nagradnog natječaja sudjelovanjem u natječaju prihvaćaju Pravila ovog nagradnog natječaja te daju privolu Organizatoru natječaja da prikuplja samo one njihove osobne podatke potrebne u svrhu provođenja predmetnog natječaja na način opisan ovim Pravilima i u skladu s Pravilima privatnosti Organizatora objavljenima na internetskim stranicama https://ribola.hr/pravila-privatnosti/.

Organizator nagradnog natječaja podatke o sudionicima/pobjedniku nagradnog natječaja čuva najviše 60 dana od završetka natječaja, nakon čega se uništavaju, osim ukoliko za duže čuvanje podataka Organizator ima legitimni interes, kao što je pokrenuti sudski spor ili drugi odgovarajući postupak u vezi s provedbom ovog natječaja.

ČLANAK 9: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu.

ČLANAK 11: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika bit će objavljena do 24.8.2022.

ČLANAK 12: MALOLJETNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom.

ČLANAK 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Splitu.

ČLANAK 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Vaš najbolji susjed!

Ribola d.o.o.