O NAMA

OSNOVNI PODACI

Tvrtka: Ribola d.o.o. za trgovinu i promet
Skraćeni naziv: Ribola d.o.o.
Sjedište i adresa: Bardejovska 25, Kaštel Lukšić
Matični broj: 60067316
OIB: 61395607720

Temeljni kapital društva: 24.646.400 kn uplaćen u cijelosti
Sud upisa: Trgovački sud u Splitu, pod r.b. 10

Osobe ovlaštene za zastupanje:
- Igor Milas, predsjednik Uprave
- Ivana Matić, član Uprave
- Marija Kapural, član Uprave

IBAN: HR4424070001100047452, OTP banka Hrvatska d.d.

SVE ZA SPIZU NA JEDNOM MJESTU
U TVOM SUSJEDSTVU


Ključ uspjeha Ribole leži u prepoznatljivoj usluzi ljubaznih djelatnika u većinom manjim formatima trgovina koje su u potpunosti uklopljene u kvartovski život zajednice u kojoj se nalaze.

Lokalni trgovački lanac
80 poslovnica – marketi, supermarketi i hipermarketi
670 zaposlenih - 80% žene, 20% muškarci
Vlastiti logističko-distributivni centar
Vlastita otkupna stanica za voće i povrće

Prva trgovina otvorena je 1992. godine u obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu, u kvartu po kojem Ribola nosi ime. 2005. Ribolu preuzima tvrtka Nird d.o.o. i od tada trgovački lanac bilježi značajan i kontinuiran rast tržišnog udjela u maloprodaji. Od 2008. g. Ribola je članica udruženja hrvatskih trgovačkih kuća Ultragros.

Trgovački lanac Ribola danas posluje u 98 poslovnica širom Dalmacije nudeći kupcima raznovrstan asortiman robe široke potrošnje.

Tvrtka posjeduje vlastiti logističko distributivni centar i otkupnu stanicu za voće i povrće. Dva puta je proglašena gazelom hrvatskog gospodarstva, a svoj uspjeh na tržištu duguje kvalitetnim djelatnicima i svojim vjernim kupcima!

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

U zajednici rastemo, zajednici vraćamo!

Kao važan gospodarski subjekt na području srednje Dalmacije, odgovorno sudjelujemo u razvoju lokalne zajednice u kojoj poslujemo.

Podržavamo rad niza udruga i institucija, a vrlo rado se odazivamo i humanitarnim akcijama za potrebite. Kroz donacije kontinuirano surađujemo s Crvenim križem i KBC-om Split.

Ponosan smo sponzor sportskih klubova: OK Mladost Ribola Kaštela, ŽOK Kaštela, KK Ribola Kaštela, RK Ribola Kaštela i NK GOŠK Kaštela, čime želimo dodatno potaknuti razvoj sporta te što veći broj mladih ljudi uvesti u sportske aktivnosti.

Sponzoriramo i niz lokalnih manifestacija i projekata, želeći na taj način doprinijeti podizanju razine kvalitete življenja u zajednici u kojoj i mi djelujemo.