Novo ruho omiljene Ribole na Pazariću • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Novo ruho omiljene Ribole na Pazariću

Novo ruho omiljene Ribole na Pazariću

Zasigurno je supermarket Ribole na tržnici Sućidar, od milja zvanom Pazariću, dobro poznat svim kupcima tržnice i stanovnicima ovog splitskog kvarta. Nakon mjesec dana zatvorenih vrata radi preuređenja, supermarket je otvorio svoja vrata 16. veljače 2023.g. u 8:00h.

Već u ranim jutarnjim satima velik broj kupaca je posjetio novo-uređeni i moderno opremljeni dućan te otkrio što im Ribola nudi u redovitoj ponudi ali i posebno za ovu prigodu otvorenja. Prvi kupci su se obradovali poklonima, a tijekom cijelog dana dijelit će se kuponi s popustom. Uz sve redovne akcije, Ribola je isključivo za ovu prodavaonicu pripremila i dodatne akcije na dio asortimana.

Preuređenjem ovog supermarketa Ribola je donijela dašak svježine i na cjelokupnom prostoru tržnice zahvaljujući prepoznatljivim kombinacijama koje implementira u svoje nove prostore, drvenih obloga, modernih polica, rashladnih elemenata te razigrano-šaljivih zidova.

Na gotovo 600 četvornih metara prodajne površine, izložen je širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala, ali i akcijskih sniženja koji omogućuju racionalnu kupnju u svako doba. Ribola je već mnogima poznata u kao najbolji susjed, pa osim novog interijera, kupce očekuju i dobro poznata lica naših djelatnika. Posjetite nas i uživajte u ugodnom ambijentu, modernom dizajnu i vrhunskoj usluzi. Ribola je opet blizu, obavi spizu!