Otvorenje prve socijalne samoposluge u Kaštelima

5. listopada 2015.

Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela zajedno s Gradom Kaštela kao partnerom te glavnim donatorom trgovačkim lancem Ribola d.o.o. i ostalim donatorima, dana 05. listopada 2015.g otvara prvu socijalnu samoposlugu u Kaštelima za potrebe socijalno najpotrebnijih građana Kaštela.

Socijalna samoposluga otvorena je u Kaštel Starom na adresi na adresi Cesta dr. F. Tuđmana 705 u ponedjeljak, 5.10.2015.

Suočeni s raznim oblicima siromaštva te sve većim brojem potrebitih pojedinaca i obitelji, projekt otvaranja socijalne samoposluge pokrenulo je društvo Crvenog križa Kaštela, a istom su se odmah odazvali dugogodišnji donatori društva, tvrtke Ribola d.o.o. i Nird d.o.o, obje u vlasništvu obitelji Dračićević, ustupivši Društvu Crvenog križa na korištenje uređen i opremljen prostor za provedbu projekta socijalne samoposluge.

Osim opremanja prostora, tvrtka Ribola d.o.o. osigurala je dovoljnu količinu prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština potrebnih za prvo punjenje polica ove samoposluge.

Sa željom da se socijalno najugroženijim osobama i dalje pomaže, g. Nikša Dragičević je izjavio da će tvrtke Ribola i Nird i dalje surađivati s Društvom Crvenog križa te pratiti ovaj hvale vrijedan projekt.

Otvorenjem prve socijalne samoposluge u Kaštelima, otvara se mogućnost da se projektu pomoći socijalno ugroženim pojedincima i obiteljima pridruže institucije, društva i građani u još većem broju.

 


Sve novosti