Otvoren je novi Ribola hipermarket u Orebiću • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Otvoren je novi Ribola hipermarket u Orebiću

Otvoren je novi Ribola hipermarket u Orebiću

Otvoren je novi hipermarket Ribola u Orebiću na adresi Dubravica 13. Radi se o prvom prodajnom mjestu trgovačkog lanca Ribola u Dubrovačko-neretvanskoj županiji  te ujedno i najvećoj trgovini na poluotoku Pelješcu.

Na više od 1.000 kvadrata prodajne površine kupcima je dostupna bogata i raznovrsna ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, potrebnih svakom kućanstvu. Posebno se ističe ponuda dnevno svježih artikala na odjelu voća i povrća, mesnice i Ribola pekarnice, kao i moderno uređena vinoteka s neizostavnom ponudom peljeških vina.

Želeći istaknuti domaće proizvođače, ovom prigodom ostvarena je suradnja s lokalnom slastičarnicom Croccantino pa će se na policama Ribola hipermarketa naći i tradicionalne pelješke slastice poput hrostula, amareta, orasnica i pandoleta.

Kupcima je na raspolaganju parking s više od 100 parkirnih mjesta, a u prostranom i moderno uređenom prodajnom prostoru, uslugu će pružati trideset novozaposlenih djelatnika.

U svom prepoznatljivom vanjskom ruhu, moderno opremljenog interijera, sa širokom ponudom asortimana te na lako dostupnom položaju, ovaj hipermarket će zasigurno postati mjesto omiljene kupnje za sve stanovnike Orebića i okolnih mjesta a Ribola će i na Pelješcu opravdati titulu najboljeg susjeda.