Otvorena je nova Ribola poslovnica u Splitu • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Otvorena je nova Ribola poslovnica u Splitu

Otvorena je nova Ribola poslovnica u Splitu

U subotu, 27.11. otvoren je novi Ribola hipermarket u Splitu, Poljička cesta 71.

Povodom otvorenja pripremljeni su brojni popusti i pokloni za prve kupce!

Na čak 1000 m2 suvremeno opremljenog prodajnog prostora, posjetiteljima je dostupna raznovrsna ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, potrebnih svakom kućanstvu, kao i posebne usluge i proizvodi poslovnih partnera Ribole.

„Zadovoljstvo kupaca nam je najvažnije! Kako bismo udovoljili željama i potrebama kupaca, naša ponuda obogaćena je omiljenim slasticama Splićana – La Delta kolačima i tortama, svježe pečenim proizvodima pekare Prerada, kvalitetnim mesnim proizvodima mesnice Radić i à la carte specijalitetima Sushi cornera Split! Sada naši kupci u ovom dijelu Splita imaju sve na jednom mjestu čime želimo potvrditi da Ribola zaista i jest  njihov najbolji susjed!’ – kazali su ovom prigodom iz Ribole.

U skladu sa strateškim odrednicama ka održivom razvoju i očuvanju okoline u kojoj tvrtka djeluje, u sklopu novootvorenog hipermarketa instaliran je suvremeni sustava za prihvat ambalaže – Tomra.

Svim posjetiteljima na raspolaganju je prostrani garažni parking, što trgovinu čini lako dostupnom, a kupovinu još ugodnijom.

Vidimo se u Riboli!