Proslavite Ribolin 30. rođendan uz Maju Šuput u Kambelovcu! • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Proslavite Ribolin 30. rođendan uz Maju Šuput u Kambelovcu!

Proslavite Ribolin 30. rođendan uz Maju Šuput u Kambelovcu!

Vaš najbolji susjed slavi rođendan – i to okrugli trideseti! Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Dalmaciji, svima dobro poznata Ribola, ovoga petka obilježava 30. obljetnicu uspješnog poslovanja, tijekom kojeg je, od prve kvartovske trgovine u Kaštel Kambelovcu narasla do današnje tvrtke s više od 80 trgovina na potezu od Šibenika do Orebića i gotovo 700 zaposlenih.

A gdje je bolje proslaviti takav uspjeh nego na mjestu gdje je sve počelo? Upravo u Kaštel Kambelovcu (Brce) u petak, 26. kolovoza od 20 sati sve goste očekuje velika (naravno, besplatna) fešta s hrvatskom kraljicom zabave – Majom Šuput, na kojoj Ribola časti izvrsnim ićem, dobrom kapljicom i još boljom atmosferom.

Program vodi Ines Nosić, omiljeni glas Radio Dalmacije, a počinje uz Jukebox band i meni ‘za prste polizati’: organizatori su uz pomoć SKMER-a (Šefova kuhinja mediteranskih regija), za goste pripremili čak 1000 porcija njoka s lososom i kozicama te 1000 burgera, pa će zasigurno biti dovoljno za sve. Nakon toga, na scenu će se popeti Maja Šuput sa svojom grupom Enjoy, a kao kruna večeri, sve goste u ponoć očekuje i spektakularni vatromet. 

Gesta je ovo kojom se u Riboli odužuju kupcima za 30 godina vjernosti trgovini koja je, ne bez razloga, nazvana „najboljim susjedom“. Ribola, naime, u svom poslovanju uvijek inzistira na što većem udjelu domaćeg proizvoda u svojoj ponudi, s posebnim naglaskom na suradnju s lokalnim proizvođačima i OPG-ovima, a već godinama sponzorira i kaštelanske sportske klubove, uz redovite donacije Crvenom križu, KBC-u Split i lokalnim udrugama.

U organizaciji ovog događanja Riboli će pomoći i volonteri iz sportskih klubova i udruga iz Kaštela, dok će radnici biti na više nego zasluženom odmoru jer sve poslovnice Ribole taj dan, bez obzira na redovno radno vrijeme, zatvaraju u 20 sati. Zaposlenici će i na proslavi imati poseban tretman jer – kažu u Riboli – ovo je prije svega njihov uspjeh.

Jedno je sigurno, u Riboli znaju kvalitetno raditi, ali i kvalitetno feštati pa budite u Kambelovcu u petak uvečer – dobra zabava je garantirana!