Ribola i Henkel - zajedno za KBC Split

17. prosinca 2018.

Prijeko potreban ultrazvučni aparat koristit će se za dijagnostičku obradu bolesnika s najtežim infekcijama u Klinici za infektologiju KBC Split.S obzirom da do sada u Klinici nisu imali na raspolaganju sličan uređaj, zahvaljujući ovoj donaciji u vrijednosti 100.000,00 kn, infektolozi KBC-a Split će biti u mogućnosti pružiti bržu dijagnostičku obradu i unaprijediti liječenje svojih bolesnika.

 

Donaciju su primili prof. dr. sc. Boris Lukšić, predstojnik Klinike za infektologiju, prof. dr. sc. Ivo Ivić, predstojnik Odjela dječje infektologiju te dr. med. Mirela Pavičić-Ivelja, liječnica na Klinici za infektologiju. Ovom prilikom, prof dr. sc. Boris Lukšić je izjavio: „Zahvaljujemo tvrtkama Ribola i Henkel koje su treću godinu zaredom u ovo božićno vrijeme prepoznale naše potrebe i ovom hvalevrijednom donacijom ultrazvučnog aparata omogućile značajno unapređenje zdravstvene skrbi u Klinici za infektologiju.“

 

 

Tvrtke Ribola i Henkel sa zadovoljstvom su i u 2018. godini nastavile suradnju za KBC Split, a sve s ciljem da se pruže što bolji uvjeti liječenja u KBC Split:

 

„Ulaganje u visokokvalitetnu zdravstvenu skrb jedan je od temelja na kojem se gradi prosperitet društva. Stoga nam je veliko zadovoljstvo što današnjom donacijom splitskoj bolnici možemo doprinijeti unapređenju zdravstvene skrbi na području Grada Splita i cijele županije. Slične donacije prema mogućnostima, planiramo provoditi zajedno i u godinama koje su pred nama, a sve u svrhu podizanja kvalitete života lokalnog stanovništva“, izjavili su predstavnici tvrtki Ribola i Henkel deterdženti.


Sve novosti