Ribola i Henkel zajedno za KBC Split • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Ribola i Henkel zajedno za KBC Split

Ribola i Henkel zajedno za KBC Split

Ove je godine donacija bila u obliku potrebne opreme Zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju i Klinici za dječju kirurgiju KBC Split i to u vrijednosti 100.000,00 kn.

„Briga za zajednicu u kojoj živimo i djelujemo je neizostavan dio našeg poslovanja. Posebnu pažnju pridajemo najmlađima, kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ponosni smo što još uvijek možemo pridonijeti i zahvalni našim vjernim kupcima bez kojih ovakve donacije ne bi bile moguće.“ Poručili su iz Ribole i Henkela.

Boravak djece na Odjelu Dječje kirurgije zasigurno će biti ugodniji u novim krevetima i na novim madracima za koje je izdvojen dio sredstava. Preostali dio donacije je osigurao nabavku potrebnog  dijagnostičkog monitora za analizu mamografskih slika, koji će omogućiti lakši i brži rad u Zavodu za radiologiju KBC Split.

“Veliko hvala na donaciji u ovo predblagdansko vrijeme.  Donirani dijagnostički monitori za analizu mamografskih slika značajno će olakšati svakodnevni rad radiologa Zavoda za dijagnostičku i intervencijske  radiologiju KBC Split” izjavio je prof. dr. sc. Tade Tadić zamjenik predstojnika Zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC Split.

“Zahvaljujemo Riboli i Henkelu koji su prepoznali naše potrebe i donirali nove  krevete za potrebe Klinike za dječju kirurgiju, obzirom da su postojeći bili dotrajali te su bili u jako lošem stanju.”

rekao je prof. dr. sc. Zenon Pogorelić, Predstojnik Klinike za dječju kirurgiju KBC Split