Ribola i OK Kaštela • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Ribola i OK Kaštela

Ribola i OK Kaštela

Svečanim potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu, danas je ženski odbojkaški klub Kaštela postao dio velike sportske zajednice koju financijski podupire tvrtka Ribola.

Ovo je peti kaštelanski sportski klub u nizu kojeg sponzorira tvrtka Ribola i ujedno prvi ženski klub koji dolazi pod njihovo okrilje. 

Zanimljivo je to tim više što trgovački lanac Ribola najvećim dijelom zapošljava žene, kako u poslovnicama tako i u svim odjelima Uprave.

Sportski rezultati ženskog odbojkaškog kluba Kaštela iz godine u godinu su sve bolji i danas već zauzimaju prepoznatljivo mjesto na nacionalnoj razini. Još je veći sportski pedagoško odgojni značaj ovog kluba u gradu Kaštelima koji se tradicionalno njeguje kroz niz generacija koje su kroz ovaj klub prolazile i iznjedrile značajne sportašice od njegovih početaka do danas.

‘Vjerujemo da će ova poslovno-sportska suradnja doprinijeti još boljim rezultatima naših ‘Malenih’ na nacionalnoj i regionalnoj odbojkaškoj sceni kao i dodatnoj popularizaciji odbojke u Kaštelima, pogotovo među mladima’ – istaknuli su ovom prigodom iz tvrtke Ribola.

‘Posebno nam je zadovoljstvo i čast što ovaj ugovor potpisujemo s lokalnom tvrtkom od velikog gospodarskog značaja u našoj regiji te ćemo s ponosom nositi ime Ribola na našim dresovima,, kazali su predstavnici ženskog odbojkaškog kluba Kaštela.

Trgovački lanac Ribola jedan je od vodećih na području Dalmacije. Usporedno s rastom i razvojem poslovanja, tvrtka kontinuirano ulaže u razvoj lokalne zajednice u kojoj djeluje, što potvrđuje i ova suradnja.