Ribola otvorila još jednu prodavaonicu u Zadru • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Ribola otvorila još jednu prodavaonicu u Zadru

Ribola otvorila još jednu prodavaonicu u Zadru

Ribola, jedan od najvećih trgovačkih lanaca robe široke potrošnje na području Dalmacije, 23. ožujka 2023.g. otvorila je svoju devetu prodavaonicu u Zadru.

U jutarnjim satima ovog četvrtka na adresi Ulica Krste Odaka 5a, Zadar, vrata je otvorila moderno uređena prodavaonica koja se prostire na 300 m2, tako da sada stanovnici zadarskog kvarta Crvene kuće svoju dnevnu kupnju mogu obavljati upravo ovdje.

Prepoznatljivog uređenja, u novosagrađenom objektu s dovoljno parking mjesta na pristupačnoj lokaciji, Ribola će svojom ponudom omogućiti lokalnom stanovnicima još jednostavniju, bržu ali svakako i povoljnu kupnju. Sa širokim asortimanom proizvoda prehrambenih i neprehrambenih artikala te raznovrsnom ponudom akcijskih cijena, Ribola Crvene kuće će vjerujemo vrlo brzo postati nezaobilazan susjed. Ugodan ambijent nadopunjuje miris svježe pečenog kruha i peciva, a oku ugodno i primamljivo voće i povrće otkupljuje se primarno od domaćih proizvođača.  

Ribola se od kaštelanskog kvartovskog dućana u svojih 30 godina od osnutka, razvila u značajan trgovački lanac s 95 poslovnica i 700 djelatnika. U posljednjih nekoliko mjeseci razvija svoju prodajnu mrežu na području Zadarske županije i još više jača tržišnu poziciju na području cijele Dalmacije. Kao dio Ultra gros grupacije, svojim kupcima omogućuje kupnju po konkurentnim cijenama, a u ponudi proizvoda su najvećim dijelom zastupljeni domaći dobavljači i proizvođači.

Ribola je i za ovo otvaranje pripremila poklone za svoje prve kupce. Stoga, ako još niste, svakako svratite u novootvorenu Ribolu. Radno vrijeme je od 7:00h do 21:00h, a nedjeljom i blagdanima od 7:00 do 20:00h.