Ribola supermarket u Dubrovniku • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Ribola supermarket u Dubrovniku

Ribola supermarket u Dubrovniku

U Gružu na adresi Stjepana Radića 25, Robna kuća Srđ Dubrovnik otvaramo vrata 2.12.2023. u 8:00 h. Posjetite naš moderni supermarket sa dnevno svježom ponudom domaćeg voća i povrća, netom pečenih pekarskih proizvoda i nizom prehrambenih i neprehrambenih artikala većinom hrvatske proizvodnje. Posebnost ovog supermarketa je bogata i  svježa ponuda na odjelu pekarnice te voća i povrća.

Iako je Robna kuća Srđ odavno Dubrovčanima poznata kao mjesto kupovine, Ribola unosi dašak svježine modernim uređenjem interijera i raznolikom ponudom te poznate prostore pretvara u još ugodnije iskustvo kupovine.

Pri uređenju interijera vodilo se računa i o najmanjem detalju, kako bi doživljaj kupovine svakom kupcu bio što ugodniji. Ugrađen je i energetski prihvatljiv sustav klimatizacije te LED rasvjeta zahvaljujući kojoj se znatno štedi energija.

Povodom otvorenja novog supermarketa, kupci mogu očekivati posebne pogodnosti; bogatu akcijsku ponudu, kupone s popustima i poklone za prve kupce. Ovim putem pozivamo sve stanovnike Dubrovnika i okolice da dođu na dan otvorenja i upoznaju novog najboljeg susjeda.

Više o ponudama saznajte na linku www.ribola.hr , a novi supermarket Ribola posjetite svakim  danom od 7:00-21:00 h.

 Uvjerite se da je Ribola vaš novi najbolji susjed!