Tvrtke Ribola i Henkel donirale KBC Split • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Tvrtke Ribola i Henkel donirale KBC Split

Tvrtke Ribola i Henkel donirale KBC Split

Dugogodišnja suradnja tvrtki Ribola i Henkel i ove je godine iznjedrila hvale vrijednu humanitarnu gestu prema Kliničkom bolničkom centru Split.

Zajedničkim aktivnostima spomenutih tvrtki provedenih tijekom godine kroz prodajnu mrežu trgovačkog lanca Ribola osigurano je 80.000 kn namijenjenih opremanju dnevne bolnice Klinike za infektologiju KBC-a Split. Uz sredstva koja su za ovu namjenu izdvojena od strane bolnice, donacija tvrtki Ribola i Henkel pomoći će da se ovaj projekt privede kraju.

Prostor dnevne bolnice Klinike za infektologiju bit će opremljen u skladu sa suvremenim standardima, a olakšat će rad zdravstvenim djelatnicima, rasteretiti hitni prijem i stacionarne bolničke kapacitete. Dnevna bolnica je namijenjena liječenju ili obradi bolesnika kojima nije nužna hospitalizacija. Zahvaljujem tvrtkama Ribola i Henkel čija će donacija pomoći da se pacijentima, bilo da se radi o djeci ili odraslima, boravak u bolnici putem Dnevne bolnice učini znatno ugodnijim i kraćim, što je svima u interesu.  – izjavila je ovom prigodom doc. dr.sc. Mirela Pavičić Ivelja, predstojnica Klinike za infektologiju KBC-a Split.

Zadovoljstvo je kreirati i realizirati poslovne projekte koji za cilj imaju ulaganje u dobrobit zajednice u kojoj živimo i djelujemo. Posebice kada godišnji projekti prerastu u tradiciju koju tvrtke Henkel i Ribola njeguju već šestu godinu zaredom kroz kampanje humanitarnog karaktera usmjerene na stvarne potrebe Kliničkog bolničkog centra Split. Ne treba ni naglašavati da se već radujemo novim idejama za 2023. godinu – istaknuli su ovom prigodom Petra Bonacin Matković u ime tvrtke Ribola i Roko Šimunić u ime Henkela.

Donacijom prema KBC-u Split u ovo blagdansko razdoblje, tvrtke Ribola i Henkel uspješno su privele kraju ovu poslovnu godinu uz posebnu zahvalu svim svojim kupcima koji ih vjerno prate i uz čiju podršku se ovi projekti i realiziraju.