Tvrtke Ribola i Henkel zajedno za KBC Split • Ribola - Vaš najbolji susjed!

Tvrtke Ribola i Henkel zajedno za KBC Split

Tvrtke Ribola i Henkel zajedno za KBC Split

Vrijeme je blagdanskoga darivanja, a kako razveseliti one kojima je to najpotrebnije, znaju tvrtke Ribola i Henkel, čija je dugogodišnja suradnja i ove godine iznjedrila hvalevrijednu humanitarnu gestu prema Kliničkom bolničkom centru Split.

Ove godine donacija je bila u obliku potrebne opreme Klinici za neurologiju i Klinici za dječje bolesti KBC-a Split u vrijednosti 10.500 eura. Osim toga, od primljene donacije kupljena je specijalizirana vaga – segmentalni analizator tijela TANITA tip MC780MA i pomoćna oprema za sobe. 

Ovo je već osma godina zaredom da doniramo određeni iznos KBC-u Split. Krenulo je spontano, a sad je već postala tradicija. U komunikaciji s bolnicom vidimo što im je najpotrebnije i to im omogućimo ovom donacijom – poručili su donatori. 

Donacijom KBC-u Split u ovo blagdansko razdoblje tvrtke Ribola i Henkel uspješno su privele kraju ovu poslovnu godinu, uz posebnu zahvalu svim svojim kupcima koji ih vjerno prate i uz čiju podršku se ovi projekti i realiziraju.

Ribola sponzorira i sportske klubove, razne manifestacije i udruge u svrhu promicanja društveno odgovornog poslovanja. 

– Briga za zajednicu u kojoj živimo i djelujemo neizostavan je dio našeg poslovanja. Posebnu pažnju pridajemo najmlađima, kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ponosni smo što još uvijek možemo pridonijeti i zahvalni smo našim vjernim kupcima bez kojih ovakve donacije ne bi bile moguće – poručili su iz Ribole i Henkela.

Kao važan gospodarski subjekt na području srednje Dalmacije, odgovorno sudjeluju u razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju.

– Podržavamo rad niza udruga i institucija, a vrlo rado se odazivamo i humanitarnim akcijama za potrebite. Kroz donacije kontinuirano surađujemo s Crvenim križem i KBC-om Split. Ponosni smo sponzor sportskih klubova: OK Mladost Ribola Kaštela, ŽOK Kaštela, KK Ribola Kaštela, RK Ribola Kaštela i NK GOŠK Kaštela, čime želimo dodatno potaknuti razvoj sporta te što veći broj mladih ljudi uvesti u sportske aktivnosti. Sponzoriramo i niz lokalnih manifestacija i projekata, želeći na taj način doprinijeti podizanju razine kvalitete življenja u zajednici u kojoj i mi djelujemo – poručili su iz Ribole.